Propunem mai multe metode de plata:

1) Transfer bancar
Cea mai rapida metoda de obtinere a proiectului , fiind foarte avantajoasa din punctul de vedere al timpului. Dupa ce iti alegi un proiect (atestat) , completezi formularul de trimitere. Daca doriti un atestat informatica ce nu se afla pe site,ne puteti contacta la:

Contact: pagina de contact
Facebook : Atestate Informatica

sau la pagina de CONTACT. Dupa ce ai ales atestatul,noi iti completam datele atat pe proiect cat si pe documentatie. Inainte de plata, iti vom trimite proiectul pe Facebook Messenger , sau pe adresa de mail ,precum si imagini cu atestatul respectiv. Dupa primirea atestatului , puteti solicita orice modificare (gratuit).

BCR BRD ING

Apoi veti primi numarul nostru de cont, iar dumneavoastra veti merge la o banca (preferabil BRD) pentru a pune banii in cont. Putem verifica imediat daca banii au ajuns in cont (prin serviciul BRD-NET sau Home Banking) ,moment in care va trimitem parola prin sms,pe Facebook sau pe mail. Daca alegeti plata prin banca in 10 minute aveti atestatul la info. Nu trimitem un atestat de doua ori in acelasi judet.2) Posta Romana
Intri la sectiunea ATESTATE ,iti alegi un atestat,dupa care completezi formularul de trimitere. Daca doriti un atestat care nu se afla pe site, ne puteti contacta la datele de mai sus, sau prin mail la pagina de CONTACT. Atestate informatica prin Posta Romana Coletul primit va contine un CD pe care veti avea atestatul + documentatia (format word) + explicatii (format word - pentru a intelege sursele)

In maxim 3 zile lucratoare aveti atestatul acasa! Plata atestatului se face la primirea coletului, iar taxele postale sunt suportate de noi.3) Predare personala in BUCURESTI si CONSTANTA.
Daca sunteti din BUCURESTI sau CONSTANTA , atestatul se va preda personal. Va vom prezenta atestatul la informatica pe laptop. Puteti solicita orice modificare la atestat! Atestatul ,documentatia si explicatiile se vor scrie pe un CD care ramane la dumneavoastra.

Atestate informatica in Bucuresti Atestate informatica in Constanta

Atestatul este insotit si de documentatie (o prezentare a proiectului in format .doc care contine o descriere a proiectului, imagini din proiect, codul sursa si informatii despre programele folosite in realizarea acestuia (de exemplu: Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash, FoxPro). In plus, puteti vizualiza imagini si detalii din atestatele existente la sectiunea ATESTATE.

Pentru mai multe detalii despre cum ne puteti contacta,intrati la pagina de CONTACT

 

Ne găsiţi şi pe

FaceBook Twitter Digg MySpace WordPress Yahoo Messenger Email Delicious StumbleUpon LinkedIn Google Hi5 Blogger RSS
 
 

Bookmark & Share

Trimite la colegi/prieteni site-ul nostru de atestate informatica.

Bookmark and Share