Intrebari

Cat costa?

In functie de tipul proiectului, pretul unui atestat variaza intre 30 RON si cateva sute de RON (in functie de tema aleasa si de complexitate).

Cum se face plata?

Ne-am gandit la un serviciu mai ingenios , o modalitate mai eficienta de plata.Veti lua legatura cu administratorul site-ului pentru a acchizitiona un atestat.Acesta va trimite atestatul arhivat,cu parola si va ofera un cont bancar , in care trebuie sa achitati suma respectiva (in functie de tipul achizitiei ,nivelul de detalii,personalizare) .Dupa ce ati achitat suma , vi se va da parola,pentru a deschide atestatul. Daca locuiti in Bucuresti,aceasta modalitate nu mai ramane valabila. Pentru mai multe detalii, accesati pagina CUM PLATESC?

In cat timp e gata?

Daca atestatul se afla pe site,il puteti avea chiar in 10 minute! Daca atestatul nu se afla pe site, acordam fiecarui atestat (cu tema data de client) un termen de pana la 10 zile lucratoare.

Cat ma costa sa fac modificari unui atestat?

Modificarile cerute de dumneavoastra se fac GRATUIT !!!

Ce primesc pe langa proiect?

Atestatul este insotit de un document cu indicatii si de documentatie (o prezentare a proiectului in format .doc care contine o descriere a proiectului, imagini din proiect, codul sursa si informatii despre programele folosite in realizarea acestuia (de exemplu: Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash 8,Visual C++). In plus puteti vizualiza imagini si detalii din atestatele existente la sectiunea ATESTATE .

Cum procedez daca nu gasesc atestatul pe site?

Daca nu gasiti atestatul dumneavoastra pe site, puteti comanda sunand la numarul de telefon 0724836883 sau Facebook : Atestate Informatica
Pentru mai multe detalii despre cum ma puteti contacta,intrati la sectiunea CONTACT
 

Ne găsiţi şi pe

FaceBook Twitter Digg MySpace WordPress Yahoo Messenger Email Delicious StumbleUpon LinkedIn Google Hi5 Blogger RSS
 
 

Bookmark & Share

Trimite la colegi/prieteni site-ul nostru de atestate informatica.

Bookmark and Share